Skocz do zawartości
Konrad_

Karta Dzwiękowa Za Max 150zł

Rekomendowane odpowiedzi

jaką karte polecacie za max 150zł?

Creative Sound Blaster LIVE! Player 5.1

Creative Sound Blaster Audigy ES

Creative Sound Blaster Audigy LS

a może coś innego? a może warto dołożyć troche kasy(jakies 30-40zł) i kupić coś lepszego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaką karte polecacie za max 150zł?

Creative Sound Blaster LIVE! Player 5.1

Creative Sound Blaster Audigy ES

Creative Sound Blaster Audigy LS

a może coś innego? a może warto dołożyć troche kasy(jakies 30-40zł) i kupić coś lepszego?

1302672[/snapback]

Na pewno było by warto użyć opcji jak szukaj bo temat był już poruszany kilkakrotnie, pozatym robisz podstawowy bład po pierwsze do czego ta karta ma służyć do muzy i zestawu stereoo, gier?? filmów??, po drugie jakie posiadasz głośniki, bo jak jakieś pierdziwy Creativa też róznicy zbytniej miezy kartami nie usłyszysz, skonkretyzuj może uda ci się zanim moder zamknie topic :)

Edytowane przez EsiuWWW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie głosnikow nie mam, ale zamiar mam do tej karty dokupic logitech x - 530, karta/głosniki mają słyżyc przede wszystkim do filmów(mam tez karte DVB czyli TV Sat) i muzyki.

Edit: No chyba że jakieś inne ciekawe głośniki 5.1 sa w tej cenie...(tych x-530)

Pozdrawiam

Edytowane przez Konrad_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi