Konrad_ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 jaką karte polecacie za max 150zł? Creative Sound Blaster LIVE! Player 5.1 Creative Sound Blaster Audigy ES Creative Sound Blaster Audigy LS a może coś innego? a może warto dołożyć troche kasy(jakies 30-40zł) i kupić coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) jaką karte polecacie za max 150zł? Creative Sound Blaster LIVE! Player 5.1 Creative Sound Blaster Audigy ES Creative Sound Blaster Audigy LS a może coś innego? a może warto dołożyć troche kasy(jakies 30-40zł) i kupić coś lepszego? 1302672[/snapback] Na pewno było by warto użyć opcji jak szukaj bo temat był już poruszany kilkakrotnie, pozatym robisz podstawowy bład po pierwsze do czego ta karta ma służyć do muzy i zestawu stereoo, gier?? filmów??, po drugie jakie posiadasz głośniki, bo jak jakieś pierdziwy Creativa też róznicy zbytniej miezy kartami nie usłyszysz, skonkretyzuj może uda ci się zanim moder zamknie topic :) Edytowane 28 Lutego 2005 przez EsiuWWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) No właśnie głosnikow nie mam, ale zamiar mam do tej karty dokupic logitech x - 530, karta/głosniki mają słyżyc przede wszystkim do filmów(mam tez karte DVB czyli TV Sat) i muzyki. Edit: No chyba że jakieś inne ciekawe głośniki 5.1 sa w tej cenie...(tych x-530) Pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2005 przez Konrad_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 W sumie to na twoim miejscu brałbym Audigy ES niewiele droższa od tego Live, LS to chała softowy EAX (mocniej obciąża kompa) na głosnikach tej klasy Audigy2 nie będzie grała znacznie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...