mickoz2 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam Mam postawiony serwer na windowsie98, rozdzielam tym komputerem neostrade. KOmputer to pentium 166mmx, 64ram, hdd1.6.Problem w tym ze komuter co jakis czas sie wylacza sam!!!.Jest jakas opcja w windows98 ktora moze to powodowac? Napewno sie nie przegrzewa bo stoii na strychu a tam jest dosc chlodno, na procesorze jest zalozony duzy radiotor+wiatrak. Czy ktos ma jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam Mam postawiony serwer na windowsie98, rozdzielam tym komputerem neostrade. KOmputer to pentium 166mmx, 64ram, hdd1.6.Problem w tym ze komuter co jakis czas sie wylacza sam!!!.Jest jakas opcja w windows98 ktora moze to powodowac? Napewno sie nie przegrzewa bo stoii na strychu a tam jest dosc chlodno, na procesorze jest zalozony duzy radiotor+wiatrak. Czy ktos ma jakies pomysly? 1303349[/snapback] O JEZU!!! Wex ty wywal tą WINGROZĘ i zainstaluj jakąś dystrybucję Linuxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickoz2 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 hehehe nie znam sie kopletnie na linuxie, czytalem troche o tym ale ja sie do tego nei nadaje, moj serwer jest za slaby na tryb graficzny a tryb tekstowy to czarna magia, poztym mam neo na USB podobne ciezko urochomic pod linem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 http://www.slackware.com.pl/porady.php?id_porady=57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...