Dj. Gargamel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mam z tą kartą mały problem mianowicie nie moge jej urochomić w agp x4. Wiem ze to wina karty która nie moze poprawnie zidentyfikowac chipsetu via (przeczytalem na toms hardware). Moze ktos ma taki sam problem a co najwazniejsze pomysl na jego rozwiazanie. Ogolnie nie narzekam karta ze stoickim spokojem wyrabia lekko ponad 6000 pkt. na 3dmarku 2001 se. Sprzet taki jak ponizej. Ps. Mam najnowszy bios do plyty i sterowniki do grafy. Uzywam Xp Dla zinteresowanych podaje namiary firmy ktora sprzedaje Xabra firmy Soltek w Polsce www.logos.pl dzialaja tylko w lepszej czesci naszego pieknego kraju ale udalo mi sie sprowadzic z Legnicy, koszt:370 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 napisz do ilu udalo ci sie ja podkrecic, z tego co wiem ma ona 3,5ns pamieci , czyli powinny ladniesie podkrecac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mam z tą kartą mały problem mianowicie nie moge jej urochomić w agp x4. Wiem ze to wina karty która nie moze poprawnie zidentyfikowac chipsetu via (przeczytalem na toms hardware). Moze ktos ma taki sam problem a co najwazniejsze pomysl na jego rozwiazanie. Ogolnie nie narzekam karta ze stoickim spokojem wyrabia lekko ponad 6000 pkt. na 3dmarku 2001 se. Sprzet taki jak ponizej. Ps. Mam najnowszy bios do plyty i sterowniki do grafy. Uzywam Xp Dla zinteresowanych podaje namiary firmy ktora sprzedaje Xabra firmy Soltek w Polsce www.logos.pl dzialaja tylko w lepszej czesci naszego pieknego kraju ale udalo mi sie sprowadzic z Legnicy, koszt:370 zl troche aot ale powiedz ile za nia dales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Za karte zaplacilem 370 :) a co do podkrecania to jej jeszcze nie bralem na ruszt musze najpierw sprawdzic jak tam chipset przylega do radiatorka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 370zl ... jak to sie ma do Radeona 9000 ? tz szybkosc ? co miales poprzednio ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Opowiedz mi troche o tej karcie. Czy ta cena jest z jakiegos TIRa czy normalnie kupiles ? Jak sie kreci i jaki obraz 2d, 3d i TV-out. Czy sa problemy ze sterami ? Nie chcialo mi sie nigdy czytac o niej, stad moja niewiedza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 obraz 3D jest suuper, sis poprawil drivery ostatnio BARDZO, 2D nie wiem niestety , sam chce zanabyc taka karte zeby sie nia pobawic, szkoda ze nikt (twojepc/mojepc/innepc :D) nie zrobil pelnego testu tych tanich kart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...