Skocz do zawartości
Dj. Gargamel

Problem Xabre 400

Rekomendowane odpowiedzi

Mam z tą kartą mały problem mianowicie nie moge jej urochomić w agp x4. Wiem ze to wina karty która nie moze poprawnie zidentyfikowac chipsetu via (przeczytalem na toms hardware). Moze ktos ma taki sam problem a co najwazniejsze pomysl na jego rozwiazanie. Ogolnie nie narzekam karta ze stoickim spokojem wyrabia lekko ponad 6000 pkt. na 3dmarku 2001 se. Sprzet taki jak ponizej.

Ps. Mam najnowszy bios do plyty i sterowniki do grafy. Uzywam Xp

Dla zinteresowanych podaje namiary firmy ktora sprzedaje Xabra firmy Soltek w Polsce

www.logos.pl dzialaja tylko w lepszej czesci naszego pieknego kraju ale udalo mi sie sprowadzic z Legnicy, koszt:370 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam z tą kartą mały problem mianowicie nie moge jej urochomić w agp x4. Wiem ze to wina karty która nie moze poprawnie zidentyfikowac chipsetu via (przeczytalem na toms hardware). Moze ktos ma taki sam problem a co najwazniejsze pomysl na jego rozwiazanie. Ogolnie nie narzekam karta ze stoickim spokojem wyrabia lekko ponad 6000 pkt. na 3dmarku 2001 se. Sprzet taki jak ponizej.

Ps. Mam najnowszy bios do plyty i sterowniki do grafy. Uzywam Xp

Dla zinteresowanych podaje namiary firmy ktora sprzedaje Xabra firmy Soltek w Polsce

www.logos.pl dzialaja tylko w lepszej czesci naszego pieknego kraju ale udalo mi sie sprowadzic z Legnicy, koszt:370 zl

troche aot ale powiedz ile za nia dales?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiedz mi troche o tej karcie. Czy ta cena jest z jakiegos TIRa czy normalnie kupiles ?

Jak sie kreci i jaki obraz 2d, 3d i TV-out. Czy sa problemy ze sterami ?

Nie chcialo mi sie nigdy czytac o niej, stad moja niewiedza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...