yuri Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 mam możliwość wymiany swojej karty grafiki(w podpisie, ma jakieś 6 miesięcy) na nową kartę Gigabyte Maya Deluxe Radeon 8500 64MB (taktowanie 275/275) dopłacając 100zeta. Pytanie brzmi czy warto?? nie będzie mnie do wieczora więc proszę o obiektywne głosowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 nie warto, chyba ze ci na jakosci zalezy i na komforcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 nie warto, no chyba ze koles ci doplaci 100 zeta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jeżeli ten Prolink działa jak nalezy to bym nie wymieniał navet jakby dopłacali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jeżeli ten Prolink działa jak nalezy to bym nie wymieniał navet jakby dopłacali. działa b.dobrze nie mam żadnych zastrzeżeń pytałem z ciekawości bo mam taką możliwość ale po tym jak widzę wyniki już mi odeszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Za 100zł lepiej kupił bym sobie jakąś dobrą klawiaturę lub myszkę :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Zostaw sobie tego Prolinka szkoda jak narazie zmieniać 8) 8) nawet jak by dopłacił prolink w testach niewyszedł wcale żłe :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 kaz mu doplacic 200 zł ale i tak sie nie oplaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...