xpavlo Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam Mam Karte Ati Radeon 9800se i chciałbym w niej sfleszować bios no ale nie mogę ponieważ jaki kolwiek dostep do jej biosu kończy sie komunikatem "Error CheckLock" czy ktos z was kiedys spotkał siez takim czymś Karta to Xpertvision 9800se 128MB 256Bit A tak wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 proponowal bym zagadnac w watku o 9800se, tam napewno cosdorzadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiruK Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam Mam Karte Ati Radeon 9800se i chciałbym w niej sfleszować bios no ale nie mogę ponieważ jaki kolwiek dostep do jej biosu kończy sie komunikatem "Error CheckLock" czy ktos z was kiedys spotkał siez takim czymś Karta to Xpertvision 9800se 128MB 256Bit A tak wygląda: 1305037[/snapback] Wystarczy dać z opcją f np. tak: flashrom f -p 0 bios.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...