manfred Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Jedna z moich ostanich reazlizacji w bylej firmie ;), znalazlem teraz lepsze warunki pogodowe ;) Mebelki nie oceniajcie cmsa bo nie ja robilem, grafa, flash, skodowanie pod aplikacje to moja wina .... reszta nie ;) Chetnie poslucham opinii ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 no to opieprz kogos kto sie zajmuje serwerem bo u mnie w ogole to nie bangla :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 O jaaaaaaa :) Jesteś moim guru :) Gdzie tam ja wyskoczyłem ze swoim badziewiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) no to opieprz kogos kto sie zajmuje serwerem bo u mnie w ogole to nie bangla :> 1305837[/snapback] Wunat gdybym mogl to bym opiprzyl ;), ale jak mowie juz powiedzialem do widzenia, szkoda bo jestem ciekaw opini ;(, moze pozniej wlezie ... Kazik -bez przesady Twoja tez miala klimacik, a tutaj komercha .... ;) Edytowane 1 Marca 2005 przez manfred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) Sugerujesz że nie ma klimatu? Kurde, no choćbym chciał nie mam się do czego przyczepić :) PS: MAM!!! ;) Te separatory w kształcie belek jakieś dziwne, chyba że to Opera ma kłopoty z wyświetlaniem :) EDYTA: Moja miała?? Ma dalej :D I dobrze się trzyma :lol: Edytowane 1 Marca 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Sugerujesz że nie ma klimatu? Kurde, no choćbym chciał nie mam się do czego przyczepić :) PS: MAM!!! ;) Te separatory w kształcie belek jakieś dziwne, chyba że to Opera ma kłopoty z wyświetlaniem :) EDYTA: Moja miała?? Ma dalej :D I dobrze się trzyma :lol: 1305855[/snapback] Ano wlasnie, na przekodowanie juz nie mialem wplywu ....... ;)(moze inaczej, zaraz dostane baty Opere mam ...... ;)) (te separatory) Nie no klimat ma :) tylko zartuje, ale faktem komercyjna stronka i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...