Termo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Hej. Mój drugi post :P Otóż szukam stolika komputerowego - szerokosc ok. 100cm, który estetycznie wygląda, jest funkcjonalny i miarę rozsądnie kosztuje. Ma ktos moze dostep do ofert takich stolików? Bo "Psn Lupka" czyli google stracił formę i nie dał rady znaleźc odpowiednich modeli... :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Ikea? Cos tam widzialem takiego, nieduze a calkiem estetyczne. Tutaj popatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Kurcze, niezbyt funkcjonalne:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 W tym przypadku najlepiej chyba będzie pojeździc po sklepach i znaleźć coś samemu, bo oferta na pewno będzie dużo większa niż w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Szerokosc 1m i funkcjonalnosc chyba generalnie w parze nie chodza, niestety. Ja sie ledwo mieszcze na 1,3m, nie ma mowy o pracy z wieksza iloscia papierow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Ja mam stolik 60cm i byłby ok gdyby był trochę wyższy albo gdyby odległośc "tacki na klawiaturę" była większa...Ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Ja mam stolik 160cm i też czasem jest ciasno :D nie widzę sensu osobnego biórka i osobnego stolika pod kompa - poza tym wtedy jest np. z głośnikiami problem. Dla mnie najlepsze jest biórko takie jak stół - dwie nogi po bokach i blat - poprzednio miałęm masę szuflad i powiem, że wcale to nie było funkcjonalne - bardziej uciążliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Mowisz o czyms takim??, bo u mnie sie sprawdza w 100%. Moge dac wymiary dokladne, jak ktos by chcial zrobic na zamowienie cos takiego EDIT: a moze ktos ma fajna podstawke pod monitor bo chipy sie znudzily :P Chcialbym prosta jakas, blat i nozki srebrne. Edytowane 10 Marca 2005 przez DaRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Mowisz o czyms takim??, bo u mnie sie sprawdza w 100%. Moge dac wymiary dokladne, jak ktos by chcial zrobic na zamowienie cos takiego Taa - właśnie takie stoliki są najlepsze - ja akurat mam stalowe nogi i grubszy blat: BTW - respect dla podkłądki pod monitor (ma nawet regulowaną wysokość) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 LOL. To są biurka a nie stolili komputerowe :P i do tego mają z 3m a nie 100cm :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Moj ideal stolika pod komputer to po prostu jadalniany stol, bez szuflad i polki na klawiature, zajmujacych tylko miejsce na nogi ;). Jak ma sie duzo pracy, zadne biurko nie wystarczy. Z notebookiem pracuje na biurku o szerokosci 160 cm i glebokosci 80 cm, a i tak sie nie mieszcze... Ale moja praca wymaga solidnego zagrzebania sie w papierach i paru ksiazkach na raz. Edytowane 2 Marca 2005 przez yahve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 a ja sobie zrobiłem z drzwi od szafy i jakichś desek :P tylko mi się wymiary trochę skopały :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Ja na studia kupilem sobie biurko - Mikael, nie pamietam jaka dlugosc blatu - cos kolo 150 cm, patrzylem na stronie ikea.pl ale nie ma takiego jakie ja mam, kosztowalo okolo 200 pln, nie widzialem sensu kupowania czegos drozszego, zwlaszcza ze w domu mam cos innego :P Chciaem po prostu dlugie i szerokie ;] Edytowane 3 Marca 2005 przez The_Structor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Witam A ja nie chwaląc się mam stolik pod kopa robiony na miarę i maksymalnie funkcjonalny Edytowane 3 Marca 2005 przez ilubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ja mam normalny stól + podstawke pod monitor z drewna (samorobka) i tez sie nie mieszcze (lekcje odrabiam przy kompie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Hej. Mój drugi post :P Otóż szukam stolika komputerowego - szerokosc ok. 100cm, który estetycznie wygląda, jest funkcjonalny i miarę rozsądnie kosztuje. Ma ktos moze dostep do ofert takich stolików? Bo "Psn Lupka" czyli google stracił formę i nie dał rady znaleźc odpowiednich modeli... :mur: :mur: 1306324[/snapback] może jeszcze chcesz żeby ktoś ten stolik dostarczył Ci do domu? wyjdź z domu i przejdź się po sklepach, na pewno coś znajdziesz :-P zawsze można iść do stolarza lub samemu złożyć. Edytowane 4 Marca 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Sklepy z meblami biurowymi, krzesłami - pełno ich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 może jeszcze chcesz żeby ktoś ten stolik dostarczył Ci do domu? wyjdź z domu i przejdź się po sklepach, na pewno coś znajdziesz :-P zawsze można iść do stolarza lub samemu złożyć. 1308775[/snapback] Hm, tu będzie problem...bo hm...choruję/ leczę się i na dwór wychodzę z częstotliwoscią 1,2/tydzień.... :blink: Ech..stad moje pytanie:> :P BTW Z tego co wiem meble na miarę są cholernie drogie, wiec raczej ta opcja odpada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisztoffkan Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 BTW Z tego co wiem meble na miarę są cholernie drogie, wiec raczej ta opcja odpada... 1309638[/snapback] wcale nie są drogie,ja ostatnio zmówiłem biurko pod kompa 120cm+szafka+szuflada+klaw+baza+podstawka pod mon.,zapłaciłem 280, jeszcze mi to do domu przywieźli i wytargali na 3 piętro, trzeba po prostu zamówić w małym zakładzie stolarskim, a nie w salonie firmy, dodam jeszcze że jest wykonane na prawdę solidnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...