Gość Śniący Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witka! Mam Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.227 i on stwarza mi jakiesproblemy jak chce wysłać mp3,zip itp przez outlook'a (tekst bez zadnego załącznika moge wysyłać) - a dokładnie wyskakuje mi zapytanie z Outlook'a "Serwer SMTP nie odpowiedział w ciągu 60 sekund. Czy chcesz czekać następne 60 sekund na odpowiedz serwera?". Wiem Że to napewno sprawka Kaspersky;ego" gdyż jak wyłączyłem go to mogłem normalnie wysyłać pliki mp3 i zip. Co ja mam teraz z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Mam tak samo z Pandą Antivirus 2005 , zwykle maile sie wysyłają a maile z mp3,załaczącznikiem tez ale b dłuuuugo :mur: musze czekac i tez mam czasami "Serwer SMTP nie odpowiedział w ciągu 60 sekund ..." Sam nie wiem co jest grane :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klakla2 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 odnośnie Outlook'a 6 to spróbujcie tak: Narzędzia -> Konta -> Właściwości danego konta -> zakładka Zaawansowane -> Limit czasu serwera zmienić na Długie (5min). Outlook 6 będzie teraz dłużej oczekiwał na odpowiedź serwera SMTP i nie powinien się już tak często pokazywać tan komunikat "Serwer SMTP nie odpowiedział w ciągu 60 sekund. Czy chcesz czekać następne 60 sekund na odpowiedz serwera?". pozdro :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...