alexsus.[PL] Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Zwiększyłem ram z 512 na 1024 czy to jakoś przyspieszy liczenie próbek?? UD agent obciąża procka a co z ramem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kon141410 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Co zmienia zwiększenie RAMu... ... bezpośrednio wpływa na punktację, ... pośrednio przyspiesza obliczenia (mniejsze prawdopodobieństwo, że jakiś inny program zajmie cały RAM), albo/i zmusi system do zapisu obliczeń w pamięci wirtualnej. W przypadku nowej wersji Rosetty Agent zajmuje nie więcej niż 26MB pamięci operacyjnej - 200MB pamięci wirtualnej (w poprzedniej wersji nawet 70 MB i odpowiednio 300MB pamięci wirtualnej). W przypadku CRP Agent potrzebuje ok. 10 MB RAM (moja obecna próbka). Pozdrawiam... ... może ktoś ma inne spostrzeżenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 ja mam. wywal obrazek i linki z siga. i to szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...