DJAnt Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam, w tym watku chcialbym uzyskac informacje, w jaki najprostrzy sposob mozna zdjac podstawke pod radiator na plycie Gigabyte GA-K8NF-9, poniewaz jest ona przyczepiona na plastikowe zaczepy, ktorych bodajrze bez rozwalenia - nie da sie zdjac, jesli ktos ma jakies pomysly lub sugestie to prosze o podawanie ich tutaj, a ja w zamian przetestuje Thermaltake`a SilentTower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJAnt Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam, udalo mi sie bez problemowo ja zdjac w bardzo prosty zposob ! (w prawdzie byla mi potrzebna do tego trzecia reka, srubokret i kombinerki ale nie bylo zle:) ). Pierwsze co, to trzeba wyjac plyte z obudowy, po czym posluzyc sie kombinerkami i srubokretem, kombinerkami rozpychamy uchwyt na weznatrz a srubokretem wypychamy plastikowy korek (tak jak za zalaczonym zdjeciu), to samo robimy z 2gim zapieciem i takim o to sposobem pozbylismy sie podstawki pod radiator, teraz juz mozna montowac bez problemowo zalmana albo silenttowera :-) jak ktos bedzie mial jakies pytania chetnie sluze pomoca ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...