MaKaR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 mam zamiar zrobić sobie wc ale nie mam o tym pojęcia prawie zadnego a nie chce kupnego bo jestem ambitny :P chciał bym sie dowiedziec jakie wymiary powinien mieć taki blok jaka powinna być grubość miedzi z której jest wykonany jak zrić w środu kanaliki czy komp musi leżeć pozomo z boliem wodnym i opiszcie jeszcze kilka szczegółów których zapomniałem opisać thx prosze mi nie blokować posta błagam :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Wszystko już było powiedziane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Na dobry początek warto skorzystać z opcji szukaj. Wpisuj WC, Chłodzenie Wodne, Watercooling, Blok wodny, chłodnica, pompka... itp kombinacje i czytaj wszystkie posty. Robota jest żmudna, ale w ten sposób zyskasz najwięcej, bo co było do powiedzenia zostało już napisane nie raz, a zakładając nowy post zwykle tracisz na tym, bo jak już słusznie zostało to zauważone, ludziom, którzy wiedzą najwięcej i się udzielają nie chce się pisać tego samego po 20 razy, i ograniczą się tylko do jakichś krótkich uwag, albo w ogóle oleją... i dostaniesz same bluzgi za zaśmiecanie... Poczytaj stare posty, a do właścicieli WC pisz na priva. Tak bedzie najlepiej i zyskasz najwięcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Temat przewalkowny na wszystkie mozliwe strony i sposoby :!: Opcja Szukaj rozwiaze Twoj problem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 najlepiej lubie opcje SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Nie chcial bym wyjsc na chama ale mozna by juz ten temat zamknac :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 no wiecie ja siedze na modemie w tpsa wzieli byście się zlitowali i chociaż linki do tych postów wysłali bo ja zbankrutuje starzy jush mi chą modem zabrać plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...