BeneVaco Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam mam monitor firmy LG i nastąpiła w nim jakaś usterka bo wyświetla obraz zwężony wydłużony niewiem co się stało z nim ale wydaje mi sie że się przepalił albo coś w tym stylu mam powestripa i kombinowałem trochę i kiedy stawię w tym programiku żeby wyśrodkowało obraz to wyświetla na całym idealnie ale trzeba to robić po włączenu komputera czałyczas niewiem może da się to jakoś naprawić za wszystkie sugestie będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Moglo ci paśc odchyalnie poziome albo pionowe a wtedy to juz tylko naprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 a)po prostu zmień odświeżanie np: z 85Hz na 75Hz b)zmień rozdzielczość c)przywróć ustawienia domyślne karty grafiki d)podłącz monitor od kupla(pożycz) i zobacz jak wyświetla, będziesz miał pewność czy monitor jest uszkodzony. e)zanieś kompa do kolegi (bez monitora i zobacz jak chodzi na jego monitorze, to chyba powinno pomóc.... inaczej to chyba serwis :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 A ja mam trochę głupie pytanie. Próbowałeś przestawć ustawienia w menu monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 U kolegi byłem ale jest ok wiem tylko że na powerstripie jak sie ustawi jest ok ale trzeba tak po każdym włączenu kompa to mnie denerwuje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Oczywiście że próbowałem niejednokrotnie obraz poprostu zwęża się od góry jak film mpanoramiczny a rozszeża się po bokach w ten sposób niewidać ani zegarka systemowego ani menu start w windowsie xp . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...