eclip Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Czy jest jakiś program/wtyczka który by pokazywał nr gg ludzi którzy mają mnie w liście kontaktów i oczywiście są on line ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Nie uzywam gadu gadu tylko mirandy. Pokazuje mi takie osoby na liscie (pokazuje tez automatycznie ich nick, imie), do tego wyrozniony w wybrany przezemnie sposob (u mnie o 1 mniejsza czacionka, ale mozna wybrac cos innego) Ogolnie goraco polecam mirande, od czasu jak sie rpzerzucilem z GG ani razu nie zalowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 A którą masz wersjie Mirandy bo ja zainstalowałem 0.3.3.1 i jak mam włączone równolegle z gg dwa różne nr gg i mi nie pokazuje że sie podglądam z GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 http://www.miranda.kom.pl/ <- sciagnij najnowsza instalke wersji 0.3.x i bedzie dzialalo ;] Aha, zeby nie bylo wytykania, ze bzdury pisze itp. to te wykrywanie "podgladaczy" niezawsze dziala.. nie wiem od czego to zalezy i szczerze mowiac malo mnie to interesuje :) Btw. mozesz zassac tez instalke 0.4.x, ale biorac pod uwage to, ze jest ona jeszcze w fazie RC polecalbym 0.3.x ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Właśnie z tej strony mam mirande 0.3.3.1 i nie pokazuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...