Kwiecień Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jaki wentylator polecalibyście na P4 1.8@2.4 lub więcej. Mam zamiar kupić tego procka ale nie wiem czy zostać przy Boxsowym chłodzeniu czy kupić coś lepszego. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Boxowy wystarczy spokojnie. Ludzie na tym wiatraku puszczali 1.6A na 2.9GHz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 thx. A może wiesz gdzie tanio kupić ten procesor np. w jakim sklepie internetowym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jak chcesz bez hałasu to ZALMAN THE BEST :lol: teraz jest nowsza wersja 6500 ja mam 6000 i jestem bardzo zadowolony szczegulnie nocom :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...