Varrol Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dzisiaj zacząłem nakę tenisa i okazało się, że rakieta którą mam jest do [gluteus maximus]. No więc musze kupić coś nowego, ale ja się na tym kompletnie nie znam - wydaje mi się, że tak jak z częściami do rowerów na allegro można i połowę taniej kupić rakiety - tylko teraz pytanie jaką - jeżeli chodzi o koszty, to myślę o 300zł. Aha - nie chcę rakiety "dla początkujących" jeśli takie w ogóle są - chcę od razu coś porządnego - to znaczy może nie super profesjonalny sprzęt - bardziej stawiałbym na wygodę grania. Linki mile widziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Heh, widzę że wszystkich gdzieś z forum wywiało, bo temat bez odpowiedzi, a od kilku dni wisi w tym samym miejscu. Jakby ktoś też planował zaczynać grę, a rakietę chciał kupić nie dla super początkujących, a coś porządnego na wiele lat, to wybrąłem coś takiego: Head I X extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...