Kaczy_pl Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Czesc mam maly problem. Korzystam z internetu radiowego i mam 2 komputery w domu,czyli moj i mojego brata. Ja mam zainstalowany win xp, a brat 98se jak udostepnic mu internet. Juz jestesmy polaczeni sieciowo i tylko nie wiemy jak udostepnic internet. Posiadam karte radiowa D-Link AirPlus. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loox Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Czesc mam maly problem. Korzystam z internetu radiowego i mam 2 komputery w domu,czyli moj i mojego brata. Ja mam zainstalowany win xp, a brat 98se jak udostepnic mu internet. Juz jestesmy polaczeni sieciowo i tylko nie wiemy jak udostepnic internet. Posiadam karte radiowa D-Link AirPlus. Prosze o pomoc. 1309792[/snapback] Start>Panel Sterowania>Kreator konfiguracji sieci>dalej juz chyba będziesz wiedział co zrobić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...