ra-v Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Otóż mam taki problem... umiesciłem PHPBB na serwerze... w www.members.lycos.co.uk kiedy włączam strone pokazuje mi sie instalacja PHPBB wypełniam wszystki rubryki... i kiedy klikam zacznij instalacje... pojawia sie phpBB : Critical Error Could not connect to the database i co mam zrobic w takim wypadku ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A dobrze wpisales nazwe bazy, port, host ? Nie wiem jak to jest na lycos ale pewnie: host: locahost port: 3306 Nazwe bazy i haslo powinienes juz Ty znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Otóż mam taki problem... umiesciłem PHPBB na serwerze... w www.members.lycos.co.uk kiedy włączam strone pokazuje mi sie instalacja PHPBB wypełniam wszystki rubryki... i kiedy klikam zacznij instalacje... pojawia sie phpBB : Critical Error Could not connect to the database i co mam zrobic w takim wypadku ?! 1309824[/snapback] a włączyłes baze danych i obsługe php w panelu administracyjnym lycosa ?? jestes pewien ze urzytkownik i nazwa bazy danych jest poprawna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...