CrazyJohn Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 heya mialem sobie do dzisial pelnego ModeCom ATX-350GTF 350WPFC noise killer zaczalem sie nim bawic bo byl to najglosniejszy element mojego pc. i tak wywalilem grilla, poki co mam po prostu dziure :) i zmienilem wiatrak na SilentBlade Blue GT8025BDL-2 19dBA, plus do tego dolozylem taki sam z tylu wdmuciach!acy i teraz tak: co sadzicie o tym? jak to jest z temperatura i przeplywem powietrza :?: wydaje mi sie, ze grzeje sie bardziej i szybciej i mocniej niz przedtem... taki moj Glacialtech 80mm http://www.glacialtech.pl/glacialtech/fan.htm ma przeplyw ok 25CFM wg .pdf a pierwszy lepszy papst ma 26CFM (19dBa) .pdf skoro wiec ludzie montuja papsty do zasilek i one im zyja, to czy ja moze przesadzam :?: i tak moze sie grzac moj PSU :?: mowie moje subiektywne odczucia, jest cieplej... mimo 2 wentyli i czesciowych dziur w budach (tymczasowo zabralem dwa wydmuciach!ace zeby je wstawic do zasilki) jest cieplej.... robil moze ktos moda i montowal jakies wentylatory do tej zasilki / innych zasilek :?: na Glacialtechu mam napisane 0.10A a na tamtym bylo 0.19A... prawie 2x wiecej pradu = 2x wiecej rpm :?: pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...