vaisala Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Mam taki problem.Kupilem sobie 2 miesiace temu kompa Intel 3,0 Ghz,karta graf Radeon 9600 XT,płyta głowna ABIT IS7.Od poczatku komputer po pewnym czasie sie wiesza,tzn.wyświetla blue screen i bląd BAD POOL CALLER.Sprawdzilem juz na innej karcie graficznej i to samo.Wypiąlem karte muzyczna (Audigy) i uzywalem tej z płyty głownej i tez to samo.Odpiąlem CDROMY i tez to samo.Przeinstalowałem stery do płyty i grafiki i tez to nic nie dało.Zmieniłem system z XP Prof na XP Home i dalej to samo.Co mozna jeszcze z tym zobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 jak juz tyle zmieniasz to obadaj tez pamiatki...kiedy ja na siriusie kupilem moje mobo to myslalem ze mnie krew zaleje...komop wiecznie sie wieszal, nie chcial wlaczac, BSOD jeden za drugim...juz myslalem ze rozniose Siriusa keidy sie okazalo ze to wina pamiatek =P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Prawdopodobnie pamieci , sprawdz je mem-testem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...