bjabrzyk Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) :) no właśnie wyciągnołem bios z karty i popatrzyłem co pokazuje hex-e i zobaczyłem dziwną informacje :lol: :blink: jest na screenie :blink: że niby mój bios jest nie do sprzedarzy i to jest jakaś wersja inżynierska czy co <_< bo nie wiem może to jest jakaś niedoróbka i wydajność jest mniejsza no już zmniejszone <_< Edytowane 4 Marca 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ja mam to samo tzn. ja nie musze w HEXa zagladac, przy wlaczeniu mam czarno na bialym tez sie nad tym zastanawialem, ale w sumie to olalem, wydajnosc super, super mi sie karta kreci, nie mysle wymieniac biosu ale....................ktos moze ma doswiadczenie i powie nam cos nowego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttzz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 np w nibitorze mozesz sobie cos takiego zrobic byc moze ktos przy waszych kartach cos grzebal kiedys.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...