piotrek87 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam. Instalowalem juz chyba wszystko rozne kodek packi, divxy, ffdshow i kiedy probuje wlaczyc film w bestplayerze albo windows media classic to nie ma obrazu(dzwiek jest). W divx playerze albo WMP obraz jest ale ja chce ogladac przez BestPlayera.. Co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ja ci radze odinstalowac wszystkie divx i inne smiecie, z rejestru usunać wszystkie wpisy. Zaistaluj potem K-lite Codec pack 2.27 full i wtedy powinno chodzic (przynajmniej u nie tak było) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Instalowalem juz chyba wszystko rozne kodek packi, divxy, ffdshow 1311052[/snapback] No właśnie - bałagan. Zainstaluj tylko ffdshow + kodeki do dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek87 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ale ja robilem tak.. odinstalowywalem wszystko, wyrzucalem z rejestru programem regedit potem instalowalem np k-lita albo ffdshow i nic.. w BP i MPC brak obrazu.. w WMP bylo ok.. dzieje sie tak przy wszystkich plikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Zmień sterowniki od karty graficznej a na pewno pomoże.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...