Moog Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jest takie zatrzęsienie odtwarzaczy mp3, na allegro że nie mogę się na nic zdecydować. Moje wymagania to minimum 256mb , Radio, VBR , USB 2 , funkcja pendrive'a i dyktafon. Na oku mam MSI Mega Stick 256. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) wg. mnie dobra jest firma Creative np to... mysle ze jakosc dziweku bedzie zadawalajaca i jest wspomiane 256 mb... nie polecam w zadny wypadku podróbek typu Elta i inne... szkoda pieniedzy mimo iz za 300 zeta mozesz kupic z 512 pamieci... pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2005 przez ppp19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spicker Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 powinienes dac ten post do gieldy a nie podstawowe zagadnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) wg. mnie dobra jest firma Creative 1311390[/snapback]Mogę mieć tego player'ka Muvoka za 250zł. Ale pomimo tego prosiłbym o inne propozycję. Zgadzam się z tobą że lepiej kupić markowe 256mb niż tandetne 512. Edit _ Podstawowe Zagadnienia .... Co kupić Edytowane 5 Marca 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 spicker bardzo Cie prosze nie baw sie w moderatora. i temat nie bedzie ani tutaj ani na gieldzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 w sumie mi to nie robi różnicy gdzie jest temat. Ja szukam tylko pomocy w doborze . A to ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44119305 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Znalazlem ostatnio stronke gdzie oferuja calkime fajne playerki w cenasz max 250 pln. Zalaczam linka http://www.e-trader.pl/index.php?z=2 Moze ktos sie z nimi spotkal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ja za nie podziękuje... chyba tego Trekstora wezmę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 lol, ale bzdury gadacie :/ kupilem takiego 512MB noname wlasciwie i dziala swietnie, porwnywalem z muvo i wyszlo na to, ze kumpel wyudajac na swojego muvo 512 430zl stracil je :/ testwoalismy an tych samych sluchawkach i na tych samych utworkach. PS: Moj: http://www.e-trader.pl/index.php?z=2&p=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpj Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ja jednak wole nie kupować tanich tandet :( Miałem jakąś lipną mp3 plajorke za niewielkie pieniądze, dostałem pod choinkę, pochodziła 5 miesięcy i pamięć poszła :/ Nie da się sformatować, ani fat16 a ni fat 32 bo wyskakuje coś ala, nie można dokończyć formatowania... Chyba skusze się na creativa, kumpel ma od roku i działa bez problemów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 chcesz to kupuj, to wszystko i tak jest na tym samym chipsecie i takich samych modulach pamieci [ten sam producent, ta sama tasma, te same materialy] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ja bym sycił coś takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=48464038 głównie dlatego, ze nie jest to zupełnie syfasta firma, i ma złącze MMC/SD. Jest tego sprzętu kilka wersji, z różnymi funkcjami i pojemnością pamięci. Ogólnie daje radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja mam Samsunga Yeep-55H, jestem z niego zadowolony, tylko szkoda ze ma 128MB pamieci, a pozatym sa super sluchawki w komplecie, kabel USB, przejsciowka, przezroczysta smycz, przezroczysty futeral...wyswietlacz jest niebieski, z mozliwoscia regulacji kontrastu, obudowa aluminiowa, z plastikowymi wykonczeniami. Ma bardzo dobry dyktafon(z tego co slyszalem lepszy niz w Creativ-ach) wbudowane radio, z mozliwoscia nagrywania audycji, i kabel przez ktory mozna go podlaczyc do TV lub wiezy i cos sobie nagrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...