Skocz do zawartości
Moog

Player Mp3 - 300zł

Rekomendowane odpowiedzi

Jest takie zatrzęsienie odtwarzaczy mp3, na allegro że nie mogę się na nic zdecydować. Moje wymagania to minimum 256mb , Radio, VBR , USB 2 , funkcja pendrive'a i dyktafon. Na oku mam MSI Mega Stick 256.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg. mnie dobra jest firma Creative np to... mysle ze jakosc dziweku bedzie zadawalajaca i jest wspomiane 256 mb... nie polecam w zadny wypadku podróbek typu Elta i inne... szkoda pieniedzy mimo iz za 300 zeta mozesz kupic z 512 pamieci... pozdrawiam

Edytowane przez ppp19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg. mnie dobra jest firma Creative 1311390[/snapback]

Mogę mieć tego player'ka Muvoka za 250zł. Ale pomimo tego prosiłbym o inne propozycję. Zgadzam się z tobą że lepiej kupić markowe 256mb niż tandetne 512.

Edit _ Podstawowe Zagadnienia

.... Co kupić

Edytowane przez Sphinx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, ale bzdury gadacie :/

kupilem takiego 512MB noname wlasciwie i dziala swietnie, porwnywalem z muvo i wyszlo na to, ze kumpel wyudajac na swojego muvo 512 430zl stracil je :/ testwoalismy an tych samych sluchawkach i na tych samych utworkach.

PS: Moj: http://www.e-trader.pl/index.php?z=2&p=6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak wole nie kupować tanich tandet :( Miałem jakąś lipną mp3 plajorke za niewielkie pieniądze, dostałem pod choinkę, pochodziła 5 miesięcy i pamięć poszła :/ Nie da się sformatować, ani fat16 a ni fat 32 bo wyskakuje coś ala, nie można dokończyć formatowania... Chyba skusze się na creativa, kumpel ma od roku i działa bez problemów.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Samsunga Yeep-55H, jestem z niego zadowolony, tylko szkoda ze ma 128MB pamieci, a pozatym sa super sluchawki w komplecie, kabel USB, przejsciowka, przezroczysta smycz, przezroczysty futeral...wyswietlacz jest niebieski, z mozliwoscia regulacji kontrastu, obudowa aluminiowa, z plastikowymi wykonczeniami. Ma bardzo dobry dyktafon(z tego co slyszalem lepszy niz w Creativ-ach) wbudowane radio, z mozliwoscia nagrywania audycji, i kabel przez ktory mozna go podlaczyc do TV lub wiezy i cos sobie nagrac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi