Crazy_Ivan Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Niby błachy problemik ale mnie draźni ;] otóż kupiłem N6100 wcześniej używaną prawdopodobnie w Idei (takie ustawienia były dla WAP, GPRS, MMS), a ja mam Erę. Przestawiłem więc na właściwe mojej sieci (której mam, na marginesie, już dość) i dziła ok ale właśnie jak zmienię ustawienia GPRS na Erę to nie pokazuje mi dokładnej lokalizacji czyli tylko Kraków zamiast np. Ruczaj. Jak jest wybrany profil dla Idei ( menu:Usługi/ Ustawienia) pokazuje szczegółowo. Porównywałem oba ustawienia i oprócz oczywiście IP, adresu strony, ect. nie różnią się niczym. Można to jakoś ustawić aby przy wybranym GPRS z Ery pokazywało szczegółowo lokalizację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Najlepiej zrobisz wysylajac sobie ustawienia ze strony operatora lub ze strony noki... Przy nie zamknietej sesji GPRS moga wystapic bledy w pozakywaniu miejscowosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ok aby postawić kropkę nad "i" powiem, że działa - nie wiem jak bo nic nie zmieniałęm ale działa ok :] także przy GPRS'ie ERY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...