SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Jakie napiecie nominalnie powinien miec Antek XP 1800+? Mam najnowszy BIOS Q11 do mojej plyty i dalem napiecie na default i jest 1.63V (komp jest w 100% stabilny - 3DMark2001SE petla 20x - w nocy - po niej temp skoczyla do 52C, przy UD max jakie widzialem bylo 50C), a najdziwniejsze jest to, ze jak bylo wsio nie podkrecone to bylo 1.75V i bardziej sie grzalo (to normalka, bylo 58 przy full obciazeniu -np.UD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 no napiecie oficjalne to 1,7-1,75, ja mam 1,74 i leci spoko...chyba tego juz nie obnize;)))a to ze ci wszystko buja przy mniejszym vcore, to tylko siem cieszyc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 no napiecie oficjalne to 1,7-1,75, ja mam 1,74 i leci spoko...chyba tego juz nie obnize;)))a to ze ci wszystko buja przy mniejszym vcore, to tylko siem cieszyc :P Ale dziwne jest to, ze w BIOSie ustawione jest na default. Cos tu nie gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 A może się zwaliły stabilizatory napięcia :? :roll: Na pewno nie! Jak dam wyzsze np 1,85 to jest takie jak ma byc wedlug ustawien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Heh SpiderMAN szybszy byłeś. Wycofałem się z wypowiedzi. :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Heh SpiderMAN szybszy byłeś. Wycofałem się z wypowiedzi. :)))) :) Dobra wale restarta i do BIOSU, zobacze co sie ciekawego dzieje! Odezwe sie zaraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...