piotralek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Siema !!! Mam pytanie - w jakich sklepach najlepiej szukać peszli (na metry) ??? Chciałem powpychać w te peszle kable od PSU :) Byłem w LEROY MERLIN ale nie ma na metry tylko w paczkach :( Za odp. dziex :) pozdr. Edytowane 5 Marca 2005 przez piotralek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) ja kupilem czarne na allegro od kolesia w roznych srednicach a gdzie najlepiej szukac? - elektryczne - sklepy z car audio i ogolnie samochodowe (popytaj sie) Edytowane 5 Marca 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
71DeX Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A ja mam rodzine w firmie Dialog S.a. i mi przyniesli, razem z kilometrami kabli :) Poszukaj na allegro, powinno byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Na allegro nic nie moge znalezc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 to cos szukac nie potrafisz ;] http://allegro.pl/search.php?string=peszel...rder=t&st=gtext Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...