djtomas Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam! Ostatnio znowu napadło mnie jakoś na kręcenie grafy :wink: No to odpalam ATIToola najnowszego, a tam zaskakuje mnie taki kwadracik do kontroli areafektów :angry: mianowicie jego animacja baaaardzo się zacina dosłownie non-stop przycina się (wcześniej też się przycinała ta animacja ale raz na jeden obrót kwadratu) :mur: Ale jak już odpaliłem progsa to zaczełem kręcić :) Po wykręceniu stablinych wartości okazało się że wynik kręcenia się pogorszył o jakieś 15MHz :-| Czy może to być spowodowane zacinaniem się tej animacji w programie? A co może być przyczyną zacinania się tej animacji? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 w moim przypadku było to zbytnie przekrecenie karty..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 u mnie zacina się nawet na domyślnym taktowaniu :/ POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 u mnie tez czasem cos szarpnie ale grafa chodzi spoko, artefaktow niet a wyniki pna sie do gory jak mury za socjalizmu, wiec bym sie tym nei przejmowal :D co do taktowan, moze zabrudzily sie radiatory, zabil sie wentyl kurzem i kartasie po prostu grzeje? 2 mzoe ati tool po prostu zle podaje max watrosci, sprawdz w markach to jest najlepszy test na arty B) u kolezki na radku ati tool mu wykrywa arty [na pamieciach] a na tych ustawieniach spoko gra i marki luzik mu przechodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...