cslukasz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zainstalowałem właśnie nowe Stery Omegi i mam jakąś dziwną teksture wody poprostu Ch****a. Nic przez Nią nie widać ani nic. A na starych driverach Omegi były ładne. Ale jest plus sterów bo mi wynik w smarku03 podskoczył o 200pkt :) Więc znacie jakieś rozwiązanie tego problema ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecio Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 No to ja sie przypne :P Mam problemy z cieniami :P Cholera jak ma padac cien chyba od jakiegos glazu to ja mam czarna plame na pol ekranu bomba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Zainstalujcie najpierw patcha 1.3 a później 1.31 powinno pomóc. U mnie woda wygląda świetnie (PS 3.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...