b4rtx Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Mam mały problem. Chciałbym wymienic wentylator na moim procku!!!! Mam radiator 60X60 takze taki wiatrak. Temp na procku to 32 stopnie a w stresie 38. Posiadam Bartona 2500+. Powod mojej zmiany jest taki ze owy wiatrak jest strasznie glosny!!!. Moj dylemat jest taki: a)chcialbym zdjac wiatrak i zamontowac na radiatorze przejsciowke na 80X80 i taki zamontowac wiatrak b)wymienic caly radiator wraz z wentlem (80X80) Prosze o pomoc!!!!!!. Jeśli posiadasz taka przejsciowke to prosze o kontakt b4rtx@poczta.fm gg9555497 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 a) http://allegro.pl/show_item.php?item=43399126 Po co przejsciówka z 80x80 ;) 60x80 ;) b)skoro temp. nie jest wysoka to radiator mozna zostawic Chyba ze chcesz jakies inne mody zrobic i pociac go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniksnk Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ja radzilbym nowy wiatrak z radiatorem!! :D niema sensu bawic sie w przejsciowki, bo taniej bedzie fan + radiator.. aloha!! :walkman: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...