floyd Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Nie wiem co jest grane .Już 2 raz mnie to spotkało (komp się zwiesza na maxa ) po restarcie nie widzi juz 1 partycji (w momencie uruchomienia pyta czy ma ją sformatować) .Dziwne jest to o tyle że całe dane widzi w dosie o co jeszcze lepsze na każdym innym windowsie oprócz mojego win 2000 profesional:D Proszę o pomoc jeśli ktoś wie o co w tym chodzi niech napisze Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Nie wiem co jest grane .Już 2 raz mnie to spotkało (komp się zwiesza na maxa ) po restarcie nie widzi juz 1 partycji (w momencie uruchomienia pyta czy ma ją sformatować) .Dziwne jest to o tyle że całe dane widzi w dosie o co jeszcze lepsze na każdym innym windowsie oprócz mojego win 2000 profesional:D Proszę o pomoc jeśli ktoś wie o co w tym chodzi niech napisze Pozdrawiam To nie to forum!!! SOFTWARE!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 rzeczywiscie to nie to forum ale sprobuj pobawic sie parttion magic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 to jest magia produktów firmy windows fajne nie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ładne czary :D o dzięki ci wielki Bill :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...