wirusek2 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 mam w kompie rive TNT2 m64 i monitor LG studioworks 440si i dokupiłem sobie karte pod PCI trident 3d image 9750 TV i monitorek . Pod XP nie ma sterów do tv (przynajmniej nie znalazłem jesli są to bede wdzieczyny) wiec działały mi te dwa monitory a jak zainstalowałem win98 to nie działała mi pierwotna karta Agp to znaczy pojawiał sie tylko kolorek taki brzydko zielony (normalny win98) i nie mogłem wjechać na ten monitor myszką. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 owszem mozna podlaczyc 2 monitory i tv ale nie na takiej konfiguracji musial bys sie zaopatrzyc np w geforce 4 ti 4200 lub inna ktora ma 2 wyjscia na monnitory zazwyczaj jest dvi i d-sub do wyjscia dvi trzeba zastosowac przejsciuwke a tv podlaczysz do wyjscia tv ono jest oferowane nawet juz w najtanszych modelach dzieki takiej karcie mozna bezproblemowo pracowac na 2 monitorach ma kursor myszki moze wedrowac swobodnie po 2 monitorach na 2 oddzielnych pulpitach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...