tymej Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jak chcę otworzyć dysk (dwa raza klikam na niego w oknie mój komputer) to zamiast go otworzyć to wyskakuje okno "wyszukaj". w Narazędzia/Opcje folderów/typy plikó to dysk/zaawansowanie jest tylko "find" jako domyślna. Co robić? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Calkiem mozliwe ze masz jakiegos wirusa. Sprawdz to najpierw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Miałem cos takiego kiedyś. Dysk moża otworzyc chyba przez klikniecie prawym przyciskiem i otwórz. A zeby ten błąd usunąc to trzeba reinstall systemu, mi to pomogło. BTW. jaki masz system ??? bo ja wtedy miałem win 98 SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 zainstalowałem ponownie i działa. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...