Errorx Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Czy ktos wie czy mozna gdzies w polsce kupic air duct taki jak montowany w obudowach ( nie taka dluuga rura tylko kawalek plastiku przykrecany do boku obudowy) W sklepach netowych w USA sa po 3 $ ale przesylka za 30 $ sie nie oplaca z deka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Mógłbyś chociaż zdjęcie tego pokazać? Byłoby łatwiej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 zrób sobie z rury plastikowej, jak będziesz staranny to nikt nie zauważy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 A ja sobie taki zrobiłem z butelki po coli.... ładnie się trzyma, zadanie spelnia i kosztował mnie 0zł. można tez zrobić np.: zielony z butelki do Sprte, albo co się komu podoba... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 :razz: zobacz tu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109192 a takie doniczki bywaja w roznych kolorach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) ooo ciekawe. taki prowizoryczny to mam. Tylko do takiego fabrycznego mozna prosto wentyl przykrecic a do takiego z butelki to juz troche trudno. Znajde foto to wrzuce FOTO : Air duct Edytowane 7 Marca 2005 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbravo Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 ooo ciekawe. taki prowizoryczny to mam. Tylko do takiego fabrycznego mozna prosto wentyl przykrecic a do takiego z butelki to juz troche trudno. Eee tam. Kolega kupił tubę basową (bass reflex) i przykręcił do niego GlacialTecha SilentBlade 80mm. Temperatura spadła mu o 8C. Dostępne są różne rozmiary tub i fajnie wyglądają (eleganckie okrągłe zakończenie krawędzi). Sam zamierzam w wolnym czasie coś takiego zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=120390 zobacz jak to wyszlo umnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...