Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Ostatnio nekaja mnie dziwne zwisy. Ich odrebnosc polega na tym ze sa stosunkowo czeste i nie przebiegaja jak "zwisus pospolitus" :D Mianowicie najpierw wieszaja sie klawa i mysz, a komp pracuje dalej (zlecone zadania sa wykonywane, np. winamp gra bez zadnego zaciecia...) dopiero po jakims czasie (ok 10sec) wiesza sie reszta (zawiesza sie winamp powtarzajac kilka sec. utworu z duza czastotliwoscia itp.) gasnie monitor i BACH... samoczynny restart. Nie wiem czym to jest / moze byc spowodowane... Jesli ma ktos jakies koncepcje to prosze o pomoc... ____________________________________ ..::: P4 1.4 @ (chwilowo standardowo...) :D [WaterCooled] :::....::: MSI 845 Pro2:::....:::SDRAM 512MB:::....:::Radeon7200 64 MB DDR (216/190):::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradokss Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a może problem tkwi w zasilaczu zaczął bym od niego ! U mnie było podobnie zaniki napiecia, a okazało się że nie stykały kabelki w zasilaczu tzw. "zimny lut". Być może u Ciebie zasilacz nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Mozliwe... Sprawdze to przy najblizszym 'przegladzie technicznym' ktory nastapi niedlugo :) A tak BTW problemu... zauwazylem, ze owe zwisy maja miejsce podczas odsluchu dzwieku... (winamp, inne playery, gry) wiec moze to ma cos wspolnego z sound'em? Mam SoundBlaster'a Live! 5.1 i zainstalowane stery do Win XP z maja 2oo2 jesli to moze pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...