kizak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) Od 2 dni mam cos takiego. procek AMD 64 3000+ plyta Gigabyte GA-K8NF-9 grafa GeForce 6200 te czesci sa nowe TwinMos 512MB 2x256 MB DDR PC3200 Dual-chanel kit 2 dyski Cawiary po 160 GB CHIEFTEC 420-302-DF to mam z poprzedniego kompa i reszte drobnostek Wszystko dziala pieknie tylko mam takiego problema pamieci nie dzialaja mi w dualu i nie moge odpalic programu EasyTune 5 Program sie instaluje ale jak go uruchamiam to nic nie mam moze mi kto pomoc jak zrobic zeby pamieci poszly w dualu i mogl odpalic ten program biosy mialem oba zainstalowane F1 i F2 i moze przy okazji jeszcze to dlaczego przy zmianie biosu zmienia mi sie mak w sieciowce jak wroce do starej wersji bios mam mak karty z powrotem ten co mialem. WindowsXP SP2 + wszystkie laty Edytowane 6 Marca 2005 przez kizak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 moje spostrzerzenia jak miałem gb - co do easytune5 - nie działało przy biosie F1 - na F2 odpalało bez problemu, co do pamieci w dualu to pewnie źle obsadziłeś sloty tak powinines obsadzic sloty dla duala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kizak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 moje spostrzerzenia jak miałem gb - co do easytune5 - nie działało przy biosie F1 - na F2 odpalało bez problemu, co do pamieci w dualu to pewnie źle obsadziłeś sloty 1314349[/snapback]Niestety pamieci mam dobrze obsadzone zgodnie z instrukcja 1 i 2 bank no i oczywiste jest ze probowalem roznych kombinacji i nie dzialaja w dualu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam:) Mam prawie identyczny sprzęt jak kizak i Easy Tune 5 chodzi bez problemów, ale mam pytanie. Jak sprawdzić czy pamięci chodzą w dualu?? Włożyłem je i nie myślałem że mogą chodzić inaczej.Posiadam 2x256 TwinMos Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 najnowsza wersja cpu-z pokazuje czy dual jest czy go niema :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 easy tune jeszcze pamietam z mojego ga7vt600 i program juz wtedy wydawal mi sie do bani , takze byly problemy z jego odpaleniem , olej easy tune i zainstaluj sobie speedfana , mysel ze z nim nie bedzie problemow huddy ze tak spytam czym sie kierowales w wybore grafy do tego cfg co masz teraz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 to grafa przejsciowa za 15 zeta , za jakiś czas kupie coś pokroju 6200 na pci-e :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 no oby przejsciowa bo taka grafa do takiego cfg to raczej nie za bardzo pasuje a co gorsza nic sie na tym nie da zrobic poza ogladaniem filmow , www no i pasjansa LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 filmy przycinają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...