kucharz Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Witam mam w swoim PC DDR 512 V-DATA 333mhz i chcem dokupic jeszcze jedna kosc 512 ale zastanawiam sie nad inna firma np KINGSTONEM poniewaz nigdzie nie moge znalesc v-daty.tak wogle to jaka firma produkuje te pamieci? widzialem kilka razy A -DATA ale V nie psotkalem. I czy te pamieci obecna V DATA + nowy kingston beda mogly razem pracowac?czy nie odbije sie to na wydajnoci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 co do VDATY to poszukaj bo jest topic o niej (produkuje kosci i PCB, dawniej na PCB A-DATY)... a jesli nawet z Kingstonami poją Ci w dualu to i tak nie wycisniesz z tego duala wiecej niz pozwalają ci słabsze... VDATY kupisz na allegro albo w sklepie internetowym,np w komputronik.pl, chyba cos słabo szukales.... do duala dokup takie same pamieci bo drozzych sie nie oplaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ja mam taka pameic akurat na zbyciu. v-data 512 mb 333 mhz?? Moze sie dagadamy. :D ale mnie interesuje szybka transakcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucharz Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 No niestety juz nie poszukuje tych DDR-ow wczoraj sie ostro w[ciach!]ilem i postanowlilem zmienic sprzet na nowszy mocniejszy i wydajniejszy.nie bede dokladajl juz do tego zlomu. Na dzien dzisiejszy mam taki zestawik co o tym myslicie??? Pły.gł ASUS P5GDC Pro intel 915P procek : pentium 4 520(LGA 775)2.80ghz(prescott) ram: 2x512 DDr Pc-400 CL 3 kingston grafa: GF 6600 leadtek Px6600-Td 128mb jakies sugestie z waszej strony? :D wypowiedzi mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) Ja mam sugestie. Zamiast P4 wez amd64 i do tego plytke na nf4 z pcie i geforca 6600GT albo 6800 jak masz wiecej kasy. wyjdzie podobnie cenowo. AMD64 s.939 3000+ http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16059 Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15512 GeForce 6600GT Gigabyte GV-NX66T128D 128MB TV/DVI (PCI-E) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14731 a pameici jak masz kase to a-data a kolegi luks__pl z tego forum. i obowiazkowo mocny zasilacz. ceny z komputronika bo mi sie nie chcialo szukac. ale mozna kupic duzo taniej niz w komputroniku gdzie indziej. wyjdzie ok 3 tys zl.i do tego jakis wentyl na proca i jakies inne drobiazgi i zestaw co najmnie na 2-3lata. :D :D :D a jak masz jeszcze kase to wez plytke z sli i potem dolozysz 2 karte graficzna kiedys. Edytowane 7 Marca 2005 przez myszek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...