que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 dobry wentylator do Celka 1000A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Już było mnustwo takich wątków. Jeżeli chodzi ci o OC to V7 albo V7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 thanks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 a Titan taki jak moj by nie wystarczyl???? ok 30 zl teraz ??? cichy, wszyscy go chwala, zdaje mi sie ze na celka by pasowal :), ja mam w idle 39 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ja mam osobiście FOP'a-38 za 85 zeta w 4max'ie... trochę wyje... ale czego się nie robi dla o/c :D P.S. W tym coolerze jest Delta!!! P.S. Temp. u mni na procu to 41st., a na MB - 31st. Więc, jak widać dobry z niego cooler. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 a Titan taki jak moj by nie wystarczyl???? ok 30 zl teraz ??? cichy, wszyscy go chwala, zdaje mi sie ze na celka by pasowal :), ja mam w idle 39 stopni :) Przy wysokim o/c jest za słaby, niestety, przy kręceniu wyłącznie fsb spokojnie wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...