mariolife Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) zastanawiam się nad zakupem nagrywarki dvd, prędkosc dla mnie nie jest najważniejsza liczy sie natomiast korekcja błędów , i bezproblemowa obsługa krążków ,czy ktos używa te nagrywarki, moim faworytem jest raczej Nec Edytowane 7 Marca 2005 przez mariolife Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreatin Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 mariolife napisał(a): zastanawiam się nad zakupem nagrywarki dvd, prędkosc dla mnie nie jest najważniejsza liczy sie natomiast korekcja błędów , i bezproblemowa obsługa krążków ,czy ktos używa te nagrywarki, moim faworytem jest raczej Nec 1314971[/snapback] tez mialem podobny dylemat. Zdecydowalem sie na neca i nie zaluje. Tzn na poczatku mialem z nim troche problemow, ale jak sie okazalo to byla wina plytek miernej jakosci . Od tamtej pory wypalilem ok setki plyt i wszystkie spox ( nieraz tylko problem z odczytem na innych dvd-romach, u mnie bez zajkniecia). Kup neca a na pewno bedziesz zadowolony. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...