MarQs_P Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Witam ! Mam male pytanko do znawcow gsm . Kupilem uszkodzona nokie 6100 za jakies tam grosze i teraz jest taka sprawa ze chcialbym ja naprawic. Mieszkam w malej miescinie i nie chce zeby mnie koles co gsmy naprawia zrobil w hu*a i nie rzucil jakiejs smiesznej ceny za naprawe dlatego pytam was bo ja sie nie znam : telefon wogole nie odpala (sprawdzalem na innych bateriach to samo) nie byl zalany ani nie upadl bo kupilem od kuzyna i wiem na sto procent , poprostu pewnego razu sie wylaczyl i juz zero kontaktu :D jest w naprawde salonowym stanie i moze to jakas [ciach!]la ;D ile moze kosztowac naprawa jezeli wiecie co to moze byc , moze sie wczesniej juz spotkaliscie z taka akcja z gory dziekuje za odp i pozdrawiam prosze o ewentualne warianty awarii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 a moze szanowny kuzynek chcial go przerobic - nowszy firmware - i sie sypnal? albo gdzies nadlamala sie jakas sciezka. Jesl ito 1sze to gora 10-15 zlociszy a jesli to 2gie to moze nawet sie ne idac tego naprawic [znam takei przypadki, ale to byla Nokia 6600 - nowka i na gwarancji - na szczescie] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarQs_P Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 nie z tel nic nie robil na 100% bo ma 13 lat i umie w sapera pograc - od kumpla slyszalem wlasnie ze moze cos z oprogramowaniem jęklo i moze to kosztowac okolo 50 zl - jeszcze drugi mowi ze to moze byc "procek" !!?? i ze ok. 100 zl dzieki za odp dam znac jak to zrobia w profesjonalnym punkcie gsm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 najlepiej miernik w lape, instrukcja serwisowa i sprawdzac czy gdzies napiecia niema lub jest nie takie jak byc powinno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ja ostatnio tez szukalem serwisowki do 6100 ale nigdzie nei znalazlem, wiec jak ktos by mial to pls o linka, albo na maila! Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...