Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Mam male pytanko do znawcow gsm . Kupilem uszkodzona nokie 6100 za jakies tam grosze i teraz jest taka sprawa ze chcialbym ja naprawic. Mieszkam w malej miescinie i nie chce zeby mnie koles co gsmy naprawia zrobil w hu*a i nie rzucil jakiejs smiesznej ceny za naprawe dlatego pytam was bo ja sie nie znam :

telefon wogole nie odpala (sprawdzalem na innych bateriach to samo)

nie byl zalany ani nie upadl bo kupilem od kuzyna i wiem na sto procent , poprostu pewnego razu sie wylaczyl i juz zero kontaktu :D jest w naprawde salonowym stanie i moze to jakas [ciach!]la ;D

ile moze kosztowac naprawa jezeli wiecie co to moze byc , moze sie wczesniej juz spotkaliscie z taka akcja z gory dziekuje za odp i pozdrawiam

prosze o ewentualne warianty awarii :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze szanowny kuzynek chcial go przerobic - nowszy firmware - i sie sypnal? albo gdzies nadlamala sie jakas sciezka. Jesl ito 1sze to gora 10-15 zlociszy a jesli to 2gie to moze nawet sie ne idac tego naprawic [znam takei przypadki, ale to byla Nokia 6600 - nowka i na gwarancji - na szczescie]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie z tel nic nie robil na 100% bo ma 13 lat i umie w sapera pograc - od kumpla slyszalem wlasnie ze moze cos z oprogramowaniem jęklo i moze to kosztowac okolo 50 zl - jeszcze drugi mowi ze to moze byc "procek" !!?? i ze ok. 100 zl dzieki za odp dam znac jak to zrobia w profesjonalnym punkcie gsm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi