ubiquality Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Nagrywarka LG GSA 4163B potrafi nagrywać płytki DVD-RAM... i tu moje pytania.. 1) co to jest DVD-RAM 2) podobno są wersje w kasetach i normalne, czy ta ngarywarka nagrywa płyty w kasetach? 3) gdzie moge kupić nośniki DVD-RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Tutaj masz cos o tym formacie ale gdzie to kupic to niewiem. Jest to bardzo malo popularny format niestety:( http://www.cdrinfo.pl/software/slownik/slo...p?ID=2180133539 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozax Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Widzialem w Saturnie (Cos a'la Media Markt) te plytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AssAssin Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Mam pytanie Podobno DVD-RAM to taki format w ktorym plyta robi jakby za dysk twardy ,na ktory sie zapisuje i kasuje bez udzialu zadnego programu prawie dowolna ilosc razy! hmmm pewnie mam zle info.. w kazdym razie dzisiaj kupilem ta nagrywarke i przy probie przeciagania plikow (bez nero itp) prosto na plyte pojawialy sie tam pliki ale jak sie poznie j okazalo byly to tylko odnosniki do plikow ktore chcialem przegrac a ktore umiwejscowily sie w folderze tymczasowym gdzies na C:, wkurzylem sie i sprobowalem z NERO> nagrac> a tu niemila niespodzianka> zamiast z 5x szybkoscia tylko 3xkrotne bez mozliwosci zmiany na wyzsze. Powiedzcie co zle robie bo laik ze mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...