SeRgI Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 mam problem. skaszanila mi sie klawirka a dokladnie przestala dzialac spacja:/rozkrecenie i konserwacja nic nie pomogly:/czyli pozostaje kupno nowej klawiatury, ale narazie ciezko z kasa wiec sie zastanawiam czy istnieje moze taki program w ktorym mozna przypisac innemu klawiszowi spacje?jesli tak to prosze o nazwe i ewentualnie link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 mam problem. skaszanila mi sie klawirka a dokladnie przestala dzialac spacja:/rozkrecenie i konserwacja nic nie pomogly:/czyli pozostaje kupno nowej klawiatury, ale narazie ciezko z kasa wiec sie zastanawiam czy istnieje moze taki program w ktorym mozna przypisac innemu klawiszowi spacje?jesli tak to prosze o nazwe i ewentualnie link 1316403[/snapback] klawiature mozesz kupic od 10zl, a za 30zl z przesylko nowke HP wiec nie mow ze AZ TAK ciezko z kasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeRgI Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Klawiaturki.za.10.zl.to.jak.dla.mnie.kaszanka,wole.juz.pisac.z.kropkami.a.za.ta. dyszke.skoczyc.na.piwko:)Jak.juz.kupowac.to.cos.dobrego.(czytaj.Logitech.np.flatx ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) Klawiaturki.za.10.zl.to.jak.dla.mnie.kaszanka,wole.juz.pisac.z.kropkami.a.za.ta. dyszke.skoczyc.na.piwko:)Jak.juz.kupowac.to.cos.dobrego.(czytaj.Logitech.np.flatx ) 1320245[/snapback] Ja tam mam swietnego Samsunga za 25zl i dziala juz ponad 4 lata. Mialem ostatnio jakiegos Trusta ze spora iloscia dodatkowych klawiszy, ktorych w codziennej pracy okazaly sie poprostu zbedne. Zastanow sie czy naprawde warto wydawac tyle na klawiature i kup jakas bo piszac z kropkami forum rozjezdzasz ;) Korzystaj ewentualne ze spacji w klawiaturze ekranowej (taka gdzies tam w Windosie jest ;)). Edytowane 10 Marca 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 key tweak bodajrze :) szukaj na google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...