Skocz do zawartości
SeRgI

Klawiatura I Kody Ascii

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem.

skaszanila mi sie klawirka a dokladnie przestala dzialac spacja:/rozkrecenie i konserwacja nic nie pomogly:/czyli pozostaje kupno nowej klawiatury, ale narazie ciezko z kasa wiec sie zastanawiam czy istnieje moze taki program w ktorym mozna przypisac innemu klawiszowi spacje?jesli tak to prosze o nazwe i ewentualnie link

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem.

skaszanila mi sie klawirka a dokladnie przestala dzialac spacja:/rozkrecenie i konserwacja nic nie pomogly:/czyli pozostaje kupno nowej klawiatury, ale narazie ciezko z kasa wiec sie zastanawiam czy istnieje moze taki program w ktorym mozna przypisac innemu klawiszowi spacje?jesli tak to prosze o nazwe i ewentualnie link

1316403[/snapback]

klawiature mozesz kupic od 10zl, a za 30zl z przesylko nowke HP wiec nie mow ze AZ TAK ciezko z kasa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klawiaturki.za.10.zl.to.jak.dla.mnie.kaszanka,wole.juz.pisac.z.kropkami.a.za.ta.

dyszke.skoczyc.na.piwko:)Jak.juz.kupowac.to.cos.dobrego.(czytaj.Logitech.np.flatx

)

1320245[/snapback]

Ja tam mam swietnego Samsunga za 25zl i dziala juz ponad 4 lata. Mialem ostatnio jakiegos Trusta ze spora iloscia dodatkowych klawiszy, ktorych w codziennej pracy okazaly sie poprostu zbedne. Zastanow sie czy naprawde warto wydawac tyle na klawiature i kup jakas bo piszac z kropkami forum rozjezdzasz ;) Korzystaj ewentualne ze spacji w klawiaturze ekranowej (taka gdzies tam w Windosie jest ;)). Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi