Kaeres Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Potrzebuje fotelik samochodowy dla mojego nowonarodzonego dziecka. Wymagania: 1. Cena do 150 wraz z przesylka 2. 0-18 kg (licze sie z tym, ze nie ma pałąka do noszenia w tych przedzialach ale wole taki niz 0-13 i pozniej wymieniac fotelik na wiekszy) 3. Ladny (kolor obojetnie jaki byle ladnie sie prezentowal) 4. Nie za wielki (czasami sa wymiary niepotrzebnie wielkie jak na fotelik dla dziecka) 5. Wygodny. 6. Bezpieczny. 7. Z allegro. Wiem, ze sam moge poszukac i to wlasnie robie ale potrzebuje Waszej pomocy w wyborze poniewaz jest tego zatrzesienie i chce wybrac po prostu najlepiej. Na co zwracac uwage w takich aukcjach ? Na zywca w sklepie nie byloby problemu ale tam ceny sa z kosmosu wiec wybieram allegro. Prosze o pomoc w jak najszybszym terminie poniewaz do konca tygodnia (w sumie do piatku) chcialbym juz go miec w domu. Czyli praktycznie dzisiaj moglbym juz go kupic bo zanim to do mnie przyjdzie to zapas 2-3 dni trzeba liczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 No faktycznie nie spodziewalem sie entuzjazmu zbyt wielkiego i popularnosci watka ale taka mialem nagla potrzebe zapytania. Niestety musialem sam wybrac i cos tam z allegro sie udalo. Dziekuje chociaz za chec pomocy bo widzialem, ze troche wgladniec tutaj mialem i moze ktos sie nawet fatygowal zeby sprawdzic ale z sobie wiadomych przyczyn nie polecil nic. Mam nadzieje, ze wybralem dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 kurde spoznilem sie :/ no nic chcialem tylko napisac zebys nie kupowal ze styropianu, ten styropian jest podobny do tych co w kaskach sa. moj brat byl wozony w takim ze styropianu i po pierwsze kruszylo sie jak cholera a potem sie polamalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Tak, wiem o co Ci chodzi. Kupilem z plastikowym, odlewanym stelazem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 A można wiedzieć co kupiłeś ? Ja woziłem syna w takim małym chicco - przypominającm kołyskę - teraz jeździ w chicco - ale większym - takim krzesełku - do 18 kg - ale on teoretycznie też jest dla noworodków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ja chcialem odrazu od poczatku do 18kg bo nie chce mi sie znow pozniej bawic w odsprzedawanie i kupowanie tego wiekszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...