sliqe Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 bruce nie cfaniakuj tylko daj link jakis :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ehhh znajdz se na goglach.... ja nzalazlem na jakiejs polsiej stronie ze starymi grami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Tutaj dodaje screeny z mapka tych szesciu rur! Ale i tam mam problem zdarzyc przed woda. Ma ktos sposob na to???????? Ide czwarta od lewej rura i uciekam na taki wypustek gdzie mi dziobak wyhcodzi na powierzchnie i czekam az woda przeplynie, ale pozniej nei moge zdarzyc Pozdro! B) Edytowane 9 Marca 2005 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Macie trase wytyczylem wam jedyna mozliwa :> Kropka oznacza gdzie macie wyjsc nim przed woda , a koniec trasy to jest wyjscie na drabinke :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Doszedlem juz do tego, ale mimo to dzieki, na tych moich screenach nei bylo widac, a dopiero rozkminilem ten teleskop i po powiekszeniu zobaczylem drabinke :D WYPAS GIERA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 A co dalej, bo nie mam juz pomyslu, na forum gierki napisali, ze jest blad i przez to ulozenie blokad w pokoju z trzema oknami nie da sie doprowadzic wody do miasteczka! THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Tony gre da sie przejsc , skoro ja przeszedlem . Fajowate outro na koncu jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 To bys cos podpowiedzial, a nie powiekszal wskaznik wqrzenia w moim organizmie, chlopie moge dostac przez to zawalu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 CHASM WALKTHRU w obrazkach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...