///M3 POWAH Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Witam wszystkich! Mam malutki problem z w/w belinea-po prawej stronie w rogu znajduje sie malutka szara plamka. Niby jest malo widoczna, ale jednak wiem ze tam jest i mnie denerwuje:[. MOje pytanie brzmi-czy monitor nadaje sie do naprawy?. Plamka jest naprawde mala i wlasciwie moglbym z tym zyc bez wiekszych problemow ale jesli moznaby to usunac to nie mialbym nic przeciwko. Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Czy ta malutka szara plamka to przypadkiem nie padniety pixel? Jesli jest wielkosci 1 pixela to zapene to to. A wtedy monitora ci i tak nie wymiania bo w swietle chorej normy ISO -2 monitory do 3 martych pixeli jest 100% sprawny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 POWAH Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Czy ta malutka szara plamka to przypadkiem nie padniety pixel? Jesli jest wielkosci 1 pixela to zapene to to. A wtedy monitora ci i tak nie wymiania bo w swietle chorej normy ISO -2 monitory do 3 martych pixeli jest 100% sprawny :( 1318133[/snapback] Nie to nie jest martwy pixel na 101% <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Moze dysponujesz jakims zdjeciem tego "czegos"?? Tak z opisu to ciezko jest okreslic co to wogle jest. Ale mysle ze mozesz spytac o reklamacje monitora... powinni ja uwzglednic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 POWAH Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Moze dysponujesz jakims zdjeciem tego "czegos"?? Tak z opisu to ciezko jest okreslic co to wogle jest. Ale mysle ze mozesz spytac o reklamacje monitora... powinni ja uwzglednic 1319177[/snapback] Coz, zdjecia niestety nie posiadam ale znalazlem na allegro monitor z taka sama wada - tutaj link , chodzi o zdjecie numer 3 liczac od lewej :). Plamka tutaj jest troche wieksza ale nie o to chodzi-problem jest ten sam. Edytowane 9 Marca 2005 przez ///M3 POWAH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Hmm to mi wyglada jakby ktos w to miejsce wcisnal palucha za mocno. Ale z tego co widze gosc pisze ze gwarancja to uwzglednia wiec na twoim miejscu sprobowalbym go oddac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 POWAH Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Hmm to mi wyglada jakby ktos w to miejsce wcisnal palucha za mocno. Ale z tego co widze gosc pisze ze gwarancja to uwzglednia wiec na twoim miejscu sprobowalbym go oddac 1319602[/snapback] Dodam ze mialem to od nowosci, monitorek poleruje bardzo delikatnie sciereczka z mikrofibry. Wiec powinien przejsc ten manewr :) BIG THX Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 POWAH Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Dodam ze mialem to od nowosci, monitorek poleruje bardzo delikatnie sciereczka z mikrofibry. Wiec powinien przejsc ten manewr :) BIG THX Nyny 1319700[/snapback] Hm powiem jak sie sprawa zakonczyla:). Otoz w MM mozna oddac towar do tygodnia czasu. Oddalem belinea i bralbym nastepna ale nie mieli jej na stanie-doplacilem za to troche $ i jestem posiadaczem Samsunga 173P :). Super monitorek-ma subpixel ale jest on MNIEJSZY niz w belinei... ogolnie jest super :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...