djtomas Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Witam! W biosie mam ustawione na AUTO, jak przełączę na x8 albo x4 nic się nie zmienia :( Tak samo w Windowsie (XP) w zawaansowanych właściwościach jak przestawię z OFF na x4 albo x8 to po ponownym uruchomieniu kompa powraca do OFF :( POMOCY! POzdr. flashowałem biosa zmieniałem stery od mobo zmieniałem stery od grafy (mogłem tylko ręcznie bo jak uruchamiałem instalator to wywala błąd : uruchamianie procesu przez instalatora nie powiodło się: (0x80040707)) Edytowane 8 Marca 2005 przez djtomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 no nie wiem czemu dalej nie masz jak instalowales sterowniki do mobo, generalnie za to odpowadia GART drivers ktory jest w pakiecie sterownikow mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 chyba czeka mnie reinstalacja systemu ale może jeszcze raz odinstaluję stery od grafy i samego garta POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...