Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 no i w końcu wziąłem sie za tego okiła, zamierzałem to od pół roku zrobić. wyczyściłem, wypucowałem itd. a ta to samo... no ale po kolei. Jestem w posiadaniu drukarki laserowej (LED) OKI Okipage 8w lite, niestety toner sie skończył i mój big brother wpadł na pomysł kupna jakiegoś szmelcu typu refuel za 25zł (oryginał kosztuje 100zł). po jakimś czasie zamiast normalnie drukować, zaczeła walić takie pionowe białe krechy... i nie wiem o co chodzi. Tera ją wyczyściłem, a ta jakby troche mniej. i jak mu klikam drukuj to sie pluje że czujnik tonera sie zdupił, albo moduł bębna nie jest zainstalowany. ma ktoś na to jakiś pomysł? czy nowy toner (firmówka) może rozwiązać ten problem (dodam że ten refual jest na wykończeniu). a i jeszcze dodam że gdzies czytałem że takie pionowe krechy to może być efekt zwalonych LEDów. ale to powinny być czarne krechy, a ja mam białe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 nikt nie wie co to może być??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 podejzewam ze kupno nowego bebna sw. rozwiarze problem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 no to super, al ile taki bęben ksoztuje ktoś wie??? toner to jakieś 100zł. a bebna to nigdzie nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 gdzies mialem adres jakos www.skelp.oki.pl niewiem pokombinuj z nazwami bo kiedys widzialem reklame Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 http://www.oki.pl/fcgi-bin/public.fcgi?pid...chid=5&prid=232 tu cos jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...