Skocz do zawartości
ppp19

Ciagle Podkrecony Radek

Rekomendowane odpowiedzi

witam... mialem radka tego co w podpisie i niestety sie zepsuł :) pozniej byla stara riva tnt... dostalem z serwisu nowa kkarte Radeona i mam ten problem... gdy właczam kompa i rive turner to ciagle jest on podkrecony do 432x277... gody biore na deflaut to spokojnie wchodzi... biore test, zapisz i wszystko ok dopoki nie włacze ponownie kompa! znowu przeskakuje na taktowania ktore wyzej napisalem! dlaczego tak sie dzieje? chcialbym miec ja na deflautowych taktowaniach a nie na tych co sa!!! prosze o konkrene rady... jestem teraz na catalystach 05.2, a probowalem juz na omegach (catalyst 5.1) i bylo to samo... mam nadzieje ze domyslicie sie o co mi dokladnie chodzi bo troche napaćkałem :mur:

Edytowane przez ppp19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siejesz panike ;)

po piersze jest przylepiony temat o kubku 9550xt tu

po wtóre - najwidoczniej dostałeś wersję 432/267 (?) dziwne była wersja z pamięciami 277

po trzecie - odinstaluj riva tuner i po kłopotach

ale myślę że to punkt drugi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli 2.1 ma taktowania 432x277? czyli jesli odinastluje rive turner przejdzie na deflautowe? sorko ze tak panikuje ale moze to przez to ze wczesniejsza jak oddawalem to w riva turner zostawilem takie ustawienia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oh good... no to jestem szczesliwy bo dobrze wyszedlem na tej wymianie... z 400x250 wymienili mi na 432x277... dzieki ci ouara... wiesz jeszcze czy ta wersja 432x277 jest z pamieciami hynix czy jeszcze samsung?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oh good... no to jestem szczesliwy bo dobrze wyszedlem na tej wymianie... z 400x250 wymienili mi na 432x277...  dzieki ci ouara... wiesz jeszcze czy ta wersja 432x277 jest z pamieciami hynix czy jeszcze samsung?

1318450[/snapback]

a samemu sprawdzic nie łaska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi