ppp19 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) witam... mialem radka tego co w podpisie i niestety sie zepsuł :) pozniej byla stara riva tnt... dostalem z serwisu nowa kkarte Radeona i mam ten problem... gdy właczam kompa i rive turner to ciagle jest on podkrecony do 432x277... gody biore na deflaut to spokojnie wchodzi... biore test, zapisz i wszystko ok dopoki nie włacze ponownie kompa! znowu przeskakuje na taktowania ktore wyzej napisalem! dlaczego tak sie dzieje? chcialbym miec ja na deflautowych taktowaniach a nie na tych co sa!!! prosze o konkrene rady... jestem teraz na catalystach 05.2, a probowalem juz na omegach (catalyst 5.1) i bylo to samo... mam nadzieje ze domyslicie sie o co mi dokladnie chodzi bo troche napaćkałem :mur: Edytowane 9 Marca 2005 przez ppp19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 siejesz panike ;) po piersze jest przylepiony temat o kubku 9550xt tu po wtóre - najwidoczniej dostałeś wersję 432/267 (?) dziwne była wersja z pamięciami 277 po trzecie - odinstaluj riva tuner i po kłopotach ale myślę że to punkt drugi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 czyli 2.1 ma taktowania 432x277? czyli jesli odinastluje rive turner przejdzie na deflautowe? sorko ze tak panikuje ale moze to przez to ze wczesniejsza jak oddawalem to w riva turner zostawilem takie ustawienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 2.1 było w wersjach 400/250 432/277 446/290 400/300 i na dodatek wielka loteria co dostaniesz, w jednych pamięci hynix w innych samsungi rózne timingi po prostu rzeźnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 oh good... no to jestem szczesliwy bo dobrze wyszedlem na tej wymianie... z 400x250 wymienili mi na 432x277... dzieki ci ouara... wiesz jeszcze czy ta wersja 432x277 jest z pamieciami hynix czy jeszcze samsung? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a masz pamięci tylko od strony chipsetu? - to samsung bga 3.3 ns jeżeli nie - to zawsze możesz przeczytac sobie co jest napisane na kostce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 oh good... no to jestem szczesliwy bo dobrze wyszedlem na tej wymianie... z 400x250 wymienili mi na 432x277... dzieki ci ouara... wiesz jeszcze czy ta wersja 432x277 jest z pamieciami hynix czy jeszcze samsung? 1318450[/snapback] a samemu sprawdzic nie łaska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...