komar81 Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Mój koles ma solteka sl-75kav ,nagrywarke LG 12-8-32,sdram 256, Ge Force MX200, i nie moze nagrywac płyt na 12 tylko na 8, nie wiem co moze byc tego powodem, bo na innych kompach nagrywa na 12 bez problemu. prosze pomóżcie !!! moze ktos mial podobny problem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Sprawdźcie czy macie płyty przystosowane do tej predkości :D A próbowaliście nagrywać z innego programu (jeśli nagrywacie z WinOnCD to dobrze jest zrobić test transferu z HDD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Mój koles ma solteka sl-75kav ,nagrywarke LG 12-8-32,sdram 256, Ge Force MX200, i nie moze nagrywac płyt na 12 tylko na 8, nie wiem co moze byc tego powodem, bo na innych kompach nagrywa na 12 bez problemu. prosze pomóżcie !!! moze ktos mial podobny problem :( Poczytaj posty o nagrywaniu ze wczoraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Sprawdźcie czy macie płyty przystosowane do tej predkości :D A próbowaliście nagrywać z innego programu (jeśli nagrywacie z WinOnCD to dobrze jest zrobić test transferu z HDD) plyty na pewno sa dobre , nie rób ze mnie lamera :) bo chyba nie zasluguje .ale nagrywane bylo prawie wszystkimi mozliwymi programami ,tak wiec jest problem chyba nie do rozwiazania :( ,ale dziekuje .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Poczytaj posty o nagrywaniu ze wczoraj Przykro mi ale nic podobnego tam nie bylo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 A nagrywa z HDD czy bezpośrednio z CD :?: może jedno albo drugie nienadąża :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...