Suchy101 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam wszystkich ! Mam mały problemik, otóż jestem podłączony do beznadziejnego dostawcy z brakiem możliwości jego zmiany ale to mało istotne. Dostawca ten praktycznie poblokował transfery P2P poświęcając wszystkie zasoby na WWW ( port 8080 ). Z tego też powodu nie mam mozliwości ani przesłania czegoś przez GG, ani również sciągania "stuffu" przez takie ustrojstwa jak DC++ czy torrent ( odcięte to zupełnie nie jest ale transfer rzędu 0.3 kb/s strasznie rwany to żaden transfer ), tym bardziej że przez www i np. grupy dyskusyjne ( na szczęście jeszcze nie zablokowane ) tranfery rzędu 100 - 120 kb /s to standard. Dotarły do mnie słuchy że można to troche obejść własnie poprzez tunelowanie portów odpowiednim programem. Chciałbym prosić o wskazówki jak i czym można to wykonać Serdecznie dzięki z góry Pozdrawiam ciepło. Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Regulaminu się nie czytało..... po jaki ch... zakładasz dwa identyczne tematy?? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Kolo jesteś niemożliwy, 3 identyczne tematy ? należy ci się tygodniowy odpoczynek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Taki też dostał... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...