pa997 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Co mam zrobic...mam ok.300 kontaktow ale niektore osoby ktore sa dostepne u mnie na liscie sa z czerwonym słoneczkiem, nie chodzi tu o niewidoczność, one sa dostępne a moj gg tego nie widzi...prosze was o pomoc, co moge zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 No jezeli one są ustawione na niewidoczne to ich nie zobaczysz... logiczne... Mozesz sprawdzić czy są niewidoczne czy po prostu niedostepne opcją w PowerGG -> Inwiligator... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Albo np. ukrywaja sie przed toba albo status tylko dla znajomych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a skad wiesz ze są dostępni skoro masz ich na czerwono? I popieram poprzedników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand[FSO] Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 albo moze uzywaja jabbera i maja ladnie ustawione privacy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...